animedark
bun venit
Lista Forumurilor Pe Tematici
animedark | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANIMEDARK

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sabina la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Bucuresti
cauta Barbat
22 - 60 ani
animedark / Nana / Despre anime Moderat de Lizuka
Autor
Mesaj Pagini: 1
AE-cha
Admina AE-cha

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 902
Nana (ナナ?) Este o serie manga shōjo scrisă şi ilustrată de Ai Yazawa, serializat în Cookie publicate de către Shueisha. Manga derivă titlul de la numele celor două personaje principale, ambii se numesc Nana. Unul provine dintr-un oraş mic şi urmează prietenii ei si prietenul la Tokyo, cu speranţa de a avea viaţă de vis pentru că ea doreşte. Alte vine la Tokyo cu scopul de a face it mare cu trupa ei, Black Stones. Cele două Nanas întâlni pe un drum cu trenul, apoi mai târziu în timp ce se uită la acelaşi apartament şi decide să-l chirie împreună. Seria de cronici prietenia şi viaţa lor ca fiecare urmariri visele lor. Autorul manga este în prezent bolnav şi încă se recuperează de la sănătate [1] A fost raportat la sfârşitul lunii aprilie 2010, că ea sa întors acasă de la spital şi că ea nu ştie dacă sau când ea se va întoarce la locul de muncă.. [2 ]

Nana este în prezent fiind lansat în America de Nord către Viz Media. Acesta a fost serializat în Beat shōjo până august 2007 problemă, şi continuă să fie lansat în volume tankōbon. [3] manga, de asemenea, a fost adaptată într-un film de mare succes live-action cu un sequel lansat pe 09 decembrie 2006, şi o adaptare anime, care a avut premiera pe 5.04.2006. Adaptare anime a fost ulterior anuntat ca licenţă pentru lansare în America de Nord de Viz Media [4] FUNimation. Primit drepturile de transmisie la dub Viz Media şi a avut premiera pe canalul Funimation pe 19 09 2009 [5].
Scrisă şi ilustrată de Ai Yazawa, capitolele individuale ale Nana a avut premiera în Cookie în 2000, atunci când ea a fugit până în iunie 2009, atunci când seria a fost pus pe pauză datorită Yazawa fiind bolnav. [6] Yazawa întors de la spital la începutul lunii aprilie 2010, deşi nu a specificat când sau dacă ea va relua seria manga [7]. capitole au fost colectate şi publicate în volume tankōbon de 21, în Japonia de către Shueisha.

Nana este licenţiată pentru publicarea în limba engleză în America de Nord către Viz Media. Acesta a fost serializat în Viz antologie Beat manga shōjo, a avut premiera în iulie 2005 lansarea problemă care a apărut până capitole august 2007 problemă. [8] serie continuă publicarea în format tankōbon, cu 20 de volume publicate până în 05 ian 2010.
[Modifică] Filme

Două adaptări film au fost făcute pentru Nana. În primul rând, Nana, a fost lansat pe 3 septembrie, 2005. Filmul stele Mika Nakashima ca star punk Nana Osaki, şi Aoi Miyazaki ca Hachi (Nana Komatsu). Ediţie DVD-ul a fost lansat pe 03 03 2006. Filmul a făcut destul de bine la box office-ul japonez, încasări mai mult de 4 miliarde de yeni, rămâne în top 10 timp de câteva săptămâni. O continuare, Nana 2, a fost anunţat imediat după primul debutat. Cu toate acestea, la 04.08.2006, Toho a declarat că va începe de fotografiere jumătatea lunii septembrie şi că filmul a fost să fie lansat pe 9 decembrie 2006. Aoi Miyazaki şi Ryuhei Matsuda nu ar fi reprising rolurile care le revin ca Nana Komatsu şi Honjo Ren, ca atare, rolurile lor au fost atribuite Yui Ichikawa Kyou Nobuo şi, respectiv, [9].
[Modifică] Anime
Articol principal: Lista de episoade Nana

Nana a fost adaptată într-o serie anime, regizat de morio Asaka şi animat de Madhouse studio. Deschiderea prima şi a treia se termină melodiile sunt cântate de Anna Tsuchiya pentru trupa Black Stones, şi Olivia cântă deschiderea a doua şi prima şi a doua pentru terminatii trupa Trapnest ca Reira Serizawa. Prima lansare pe DVD-ul a fost 07.7.2006. Seria anime a fost destinat să fie egală cu manga şi a fost adaptată, până la 12, pentru a evita tankoubon de umplere. Potrivit Junko Koseki (editor al Nana în Shueisha) şi Masao Maruyama (presedintele Madhouse) un al doilea sezon este, probabil, va fi difuzat o dată pe seria manga este finit [10].
[Modifică] Soundtracks

Două coloane sonore au fost lansate pentru seria anime - Nana 707 şi Nana 7to8. Nana 707 este format din 44 piese, dintre care 43 sunt muzica de fundal auzit în serie. Track 44 este un cântec. Două versiuni ale Nana 707 au fost eliberaţi-o ediţie limitată, care vine sub forma unei cărţi Hardcover conţine fotografii din serie, plus şapte cărţi poştale, şi o versiune regulat. O compilaţie speciale featuring lucrări combinate de Anna Tsuchiya si Olivia intitulat Cel mai bun Nana a fost lansat pe 21 martie, 2007. Acest album este format din 14 piese, care sunt prezentate în anime. Prima versiune de presă ediţie limitată vine într-un ambalaj de lux cu un featuring DVD speciale Nana materiale video.












_______________________________________


pus acum 13 ani
   
lenalee001
membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 51
saracuta fata prin ce trece

despre anime saracuta fata prin trece

38.6KB


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la